God Jul och Gott Nytt År!

Min julafton var underbar förutom att jag var helt genomförkyld och har jättejobbig hosta. Stämningen var perfekt och det var första året på 11 år som vi var hos mormor. Vi har alltid varit hos oss. Första var jag ganska skeptiskt till att vara borta på julafton men det var ju helt underbart! Allt blev så bra så vi ska fortsätta fira hos mormor. Mina föräldrar är ju skilda så på eftermiddagen firar jag med pappa hos min farmor och farfar och på kvällen med mamma hos mormor (i år).

Jag fick massor av saker och jag är jättenöjd.
Här är en lista på sakerna jag fick igår:
Armbandsklocka
Almanacka
Mascara
hårolja
parfym (Beyonce HEAT)
Tröja
Tofflor
Hårinpackning
Trosor
Strumpor
Värmeskydd till håret
Hårspray
Örhängen
Pengar
Hoppas ni haft en mysig jul och jag önskar er ett Gott Nytt År!

Jag har en plan.

Jag är så trött så jag tror jag somnar snart. Verkligen sådär jätte,jättetrött. Men jag har en plan först och det är att plugga, ganska flitigt, fram till typ nio då ska jag mysa ner mig och kolla på Maria Wern och kan då somna närsomhelst.

Jag har varit så trött på mornarna de senaste dagarna så jag borde verkligen lägga mig tidigt ikväll.
Från och med nu börjar pluggandet!


Snart jullov!

Godmorgon!
Just nu har jag multimedia. Jag fattar inte så därför sitter jag här och bloggar i väntan på hjälp. Vi håller på med att göra en hemsida. Ganska tråkigt faktiskt.
Om exakt två veckor idag så får vi jullov. Äntligen! Men innan jag kommit dit har en hel del saker att göra. Jag måste plugga idag. Jag MÅSTE verkligen!
Jag är dessutom skitskraj att jag inte ska klara projekt och företagandeprovet. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag åtminstone får ett godkänt.
Nu kommer läraren snart så det är nog bäst att stänga ner här.

trött på skitlukten

Nu har det luktat skit i Sköllersta till och från i tre dagar. Det börjar lite smått som en kattpisslukt sen övergår det till en fruktansvärd lukt som luktar ungefär som när man öppnar ett köttbullepaket fast tio gånger värre. Lukten kommer från Sakab som ligger i kvarntorp, typ fyra kilometer från Sköllersta. Sakab är en station för farligt avfall och lukten uppstår när en tank, som kommer med råterpentin blandat med metanol, tvättas invändigt. Vi fick brev häromdagen att dem "beklagar" lukten och att dem ska börja tvätta dessa tankar någon annanstans så att det inte ska lukta så mycket. Men tydligen har dem inte det eftersom det luktat värre än nånsin idag.

Nu ska jag plugga lite innan jag lägger mig för jag har prov imorgon i projekt och företagande.

Godnatt!

så jävla otaktiskt!

Mina lärare är så jävla dåliga på att planera bra. Nu ger dem oss typ tusen läxor, prov och inlämningsuppgifter samtidigt. Så bara för att dem är totalruttna på att planera bra så ska vi få lida för det. Bra där!
Det känns svårt att prioritera också. Vad är viktigast? Jag har ett prov som jag måste ha MINST Godkänt i på onsdag så det är nog viktigast.

Fick nyss ett samtal av Emelie som ville att jag skulle med och åka skridskor vid skolan haha. Vi får se hu det går. Det lär ju bli som bambi på hal is. Jag vet att jag nyss sa att jag hade massa läxor men jag måste ut och göra någonting. Annars blir jag tokig av alla läxor!
Nu ska jag försöka hinna plugga lite allafall innan jag ska ut.


Monday

Jag somnade kvart över två inatt. Ändå kom jag upp hyffsat lätt imorse. Det tackar jag för! 
Nu närmar sig också julafton och nyår med stormande steg. Det är exakt 18 dagar kvar till julafton idag. Igår var jag på O Helga Natt också. Sveriges största julshow. Och den är i lilla Örebro!? Ja. Det var otroligt fint trots att jag inte hann se så mycket. Vi var bara där i kanske tjugo minuter, pappa tyckte att han hade sett nog efter det haha. 
Nu börjar min lektion om en kvart och jag måste fixa en sjukanmälningsinloggning innan det så det är nog bäst att jag kilar.
Har mycket att plugga idag men ska försöka hinna blogga. Jag vet att jag varit dålig på det i helgen.
O Helga Natt

chill

Fredag. YES! Om två timmar blir det fredagsmys för min del för då slutar jag skolan.
Igår var jag på öppet hus på Risbergska. Jag kollade på Emma när hon sjung. Hon är grym!
Nu har jag graf. Det är en riktig chill lektion!
Men ändå måste jag jobba nu.

RSS 2.0