hatar,hatar,hatar skolan

Fan vad jag hatar skolan nu asså. Känner verkligen att ett sommarlov sitter på sin plats. Lite bättre väder skulle inte heller vara helt fel.Jag har sjukt mycket saker att göra i skolan, en del saker som jag visste att jag är tvungen att göra och en del saker som lärarna inte informerar om förrän det är sisådär en vecka kvar i skolan. ÅH idioter.
På lördag ska jag på bröllop. det är min bästa barndomsväns mamma som gifter sig :) det ska bli riktigt kul iaf.
egentligen borde jag inte sitta här eftersom jag har så mycket att göra men jag tänkte att jag måste göra en liten uppdatering eftersom det var ganska längesen ;)
PUSS<3

ÅH, vad jag hatar åska.

Jag borde nog inse att jag är livrädd för åska. Igår satt jag och fick panikångest varje gång det blinkade. Det far liksom som en "stöt" igenom hela mig för jag blir så rädd. På SMHI sa dem att det skulle bli värre idag. Händer det så dör jag. Seriöst!
Pappa fick jobba hela natten, med en lastbil som kört av vägen vid kvarntorpsrondellen, vilket resulterade att jag inte fick mina pengar imorse som jag skulle ha för att köpa present till Trixie som fyller år på lördag :) men som tur är så har jag världens bästa Emelie som lånar ut till ikväll <3 TACK!

nu ska jag kila iväg och äta.
PUSS<3

Chilldag <3

Började kvart över åtta och slutar nu 10.25 :D våran lärare är sjuk så vi har inställt :)
När jag kommer hem väntar det väl inte allt för roliga. Nämligen städning av huset. Ut med alla mattor och dammsuga och damma överallt. Efter det ska jag kanske, men bara kanske plugga lite matte. Annars ska jag nog sätta mig nånstand i solen (om den nu är framme) och bara ta det lugnt, njuta av att det är fredag imorrn <3
Nu ska jag gå och äta lunch tror jag :)
Det är 15 dagar kvar till sommarlov! WOHOOOO :D
PUSS<3

har inga sommarkläder :o

Min mage har inte varit min bästa vän idag om man säger så... haft världens magknip :( usch!
Fast det värsta har gått över och nu mår jag relativt bra :)
Jag sitter här och tänker på hur mycket sommarkläder jag ska handla när studiebidraget kommer :)
Jag ska köpa shorts, klänningar, linnen och lite accesoarer kanske. Hoppas att jag får sommarjobb den första perioden av sommarn :) så får man ju 4000 i juli :D
Nu ska jag plugga engelska. Jag ska bannimig ha godkänt på det här provet! :)
PUSS<3

Det vackraste <3

Ibland bara älskar jag att lyssna på sånt här. Det är så otroligt vackert! skulle verkligen kunna gråta till dessalåtar enbart för att dem är så fina :)
Den här nedanför är otroligt fin men jag känner ett fruktansvärt obehag när jag hör den. Jag vet inte vad det beror på men ibland lyssnar jag iaf bara för att den är fin :)

Ska snart sova tror jag :)
PUSS<3

FAN :(

Provet gick skitdåligt.. HEJ HÄRLIGA IG! jävla bajs. Så jävla skönt att detta var den sista datakunskapslektionen ! Nästa tisdag är vi lediga. Det tackar jag för. Är så förbannad och trött på skolan nu så jag vill verkligen inget INGET annat än att få sommarlov nu.

Måste skriva av mig lite aggressioner bara. Tack för mig!

hjääälp :s

Har datakunskapsprov :S hoppas jag klarar det! Det är ju ganska svårt att plugga till också :o

Nu börjar vi :( hjälp!

det SKA bli av!

Ja tänker inte låta detta rinna ut i sanden alltså! Jag, Emma och Emelie ska åka utomlands när vi fyllt 18 :) Först prata vi mallis men jag kollade lite priser och det är fan billigare att resa till cypern :D för drygt 5000 var så får vi hotell, flygresa etc. Det är ju skitbilligt egentligen :) Ska satsa på att få ett bra sommarjobb nästa sommar :) ska ligga i redan vid jul fan :D haha :)
Titta vattnet! vem vill inte liksom?
Det är ju största drömmen, att få åka utomlands med sina bästa vänner :) <3
Det ska bli av. Punkt slut!

Tänk om..

..man kunde sudda bort molnen, få det att sluta blåsa och göra så att solen skiner riktigt starkt. Fatta vilket sommarväder det skulle vara då :o jag hoppas verkligen det vänder helt nu och blir apvarmt! <3

Förresten tog jag i lördags, den 15 maj mitt första dopp i en sjö för i år :) Och ja! det var kallt :)
Älska sommarn alltså! 

PUSS<3

jag är ledig..men vart fan tog orken vägen?

jag är trött, orkar inte blogga hela tiden.

Filmkvällen vart lyckad :) god mat och älskade vänner <3
för tillfället plågar min mage mig :s inte alltför kul.

jag bloggar igen när nåt kul händer.

PUSS<3

...

man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv. Men gud så jävla bra då. För då vet jag precis hur du vill bli behandlad.

jävla idiot!

Bara en och en halv dag kvar...

..innan vi får 5 dagars ledighet :D så himla skönt.
Nu har jag äntligen blivit färdigt med photoshopuppgiften :) Musiken börjar om 7 minuter och jag måste nog säga att inte känner mig alltför taggad.
Längtar som en galning efter sommarlov och tills jag ska på bröllopet den 29 maj :) det är min Bästa barndomsväns mamma som ska gifta sig.
nej nu ska jag nog gå iväg och pinas av musiklektionen.
PUSS<3

mysig kväll med lång promenad

Har precis kommit hem från en lååång promenad med dem obeskrivliga. Emma och Emelie alltså <3 Ullavirundan med rådjur, en fasan och en död bäver haha :D Mysigt som sjutton!

Nu ska jag kolla på tv sen ska jag sova riktigt tidigt ikväll plus att jag har en liten sovmorgon imorrn :)

På Onsdag blir det filmkväll/natt hos Danne med Rille, Danne, Emma och Emelie :)

PUSS<3

obeskrivligt

Ni betyder så obeskrivligt mycket för mig! det känns helt otroligt att just vi är kompisar :o vem trodde det för typ ett år sen? Känner mig enormt lyckligt lottad som fick chansen att bli kompis med er<3 Jag älskar att vara med er och jag älskar framförallt er sjuka humor x) Jag hoppas och vill verkligen att vi är kompisar resten av livet! För så bra som jag mår när jag är med er, så bra mår jag inte med nån annan.
Jag älskar er! ♥
Nu längtar jag efter ännu en underbar sommar med er!
PUSS<3

en månad kvar..

..till sommarlov! Jag kan inte  fatta det :O det är ju inte ens varmt ute, inte ens lite :s Hoppas vädret slår om snart och att det blir skitvarmt istället :)
Musiken börjar om 20 minuter. Inte alltför taggat faktiskt -.- Vi ska typ sjunga stämmor i grupp. WOHO jättekul, i en och en halv jävla timme. Vi som vill ska få vara i små grupper och spela själva. Men läraren är så jävla cp och säger att vi inte kan och blablabla. ARG, det är vad jag blir.
Ikväll är det UG med Emma och Emelie :D<3 ska bli kul!

Ledsen för att det inte blir så mycket bloggande men tyvärr orkar jag inte med eller glömmer jag bort bloggen ibland :) sånt är livet!
PUSS<3

Lyckad valborg? JA!

fy fan va kul vi hade :D haha :)

Nu sitter jag här hos Rille, vi lyssnar på musik och ska väl kanske göra nåt snart :) Vet inte. Känner mig fruktansvärt otaggad på skola och vill i princip bara ha sommarlov nu! knäpp odm jag är så är jag faktiskt sugen på att festa ikväll igen :o HAHA x)

Imorrn ska jag sola med Emma och Emelie sen är det teaterövning på kvällen.

Asså Joel Kinnaman måste vara Sveriges snyggaste skådespelare :O Så jävla SNYGG!
Okej då. Han är väl inte så snygg i "Johan Falk" filmerna, då han ser mest sliskig ut. Men här :O när jag ser denna bild så dreglar jag!



Nu ska jag och Emma dra till mig och hämta plattång för att bevisa för Daniel att det går att platta hans hår :)

PUSS<3

RSS 2.0