Tårttajm!

Japp vi ska äta tårta nu på klasstiden :D så J-Ä-V-L-A gott!

ja är till och med så glad idag att jag bjuder på en liten bild :)
förresten ser ni hur min sjal matchar bloggen ;)




så jävla mätt!

Har precis ätit och det kan ju förklara varför :) Idag är det.... vad? JO VAAAAAAAAAALBORG! så jävla taggad :D
nu har vi endast en skön lektion kvar sen ska jag upp på stan för att träffa Emma och Emelie, vi ska shoppa :)
Jag känner mig fortfarande trött -.- fast inte lika trött som igår och det är ju ett plus :)
Nu torkade liksom idéerna ihop så det finns inget bra att skriva.
PUSS<3

Nu har vi en förklaring...

..på varför jag är sådär sjukt trött. Åska! Såklart. Jag hatar också :s som tur är var det bara lite. Snart kommer Emma hit :) om hon törs haha, hon vill nämligen inte åka för att det åska och regna nyss :) hihi



Jag är hungrig -.- Tur att mamma gör potatisgratäng och kassler nu :) gottgott!



Nej nu ska jag göra lite nytta :)

PUSS<3

en säng vore inte fel

Nej, precis! Jag är så jävla sjukligt trött så jag skulle kunna lägga mig på golvet och sova. Jag har inte en kraft kvar. Vad händer?Ikväll måste jag lägga mig och sova tidigt i mitt (faktiskt) helt nystädade, rensade rum. Jag måste ju orka med imorrn för det är ju Valborg och då blir det parteey :) Med mina älsklingar Emma och Emelie såklart :D<3 Jag är så sjukt taggad!

Nu ska jag renskriva en intervju som vi gjorde på stan alldeles nyss och efter den här lektionen bär det av till stan för att träffa Trixie :)<3
jag vill bara att ni ska veta att det var otroligt ansträngande att bara skriva detta lilla korta inlägg eftersom jag inte har några som helst krafter kvar. Så detta får ni nöja er med sålänge :)
PUSS<3

trött och sugen på cola

idag har varit en helvetes dag. Jag vaknade klockan 8 :o bussen går halv 8 -.- så typiskt. Ju sitter här med en otroligt jobbig huvudvärk som inte går över fast jag har tagit två tabletter. Ändå vill jag ut och hitta på nåt. Vara med Emelie och Emma, det skulle jag vilja.Men då är frågan. Kan dem? Vill dem? orkar dem? det finns ju bara ett sätt att ta reda på det. Smsa dem. Jag är också så kopiöst sugen på cola, som vanligt.



Imorgon får vi reda på photoshopprovet som vi gjorde för en vecka sen. Hoppas att det är godkänt bara.

Nu ska jag få arslet ur vagnen och smsa Emma och Emelie :)

PUSS<3

ÄNTLIGEN! jag har hittat kamerasladden :)

den låg längst ner i min tidningskorg. Haha, undra vem som had lagt den där? Ja här är dem iaf. Några kort från turkiet.




TURKIET 3/4-10/4 2010


På Arlanda någon timme innan vi skulle lyfta.

Precis landat i Turkiet.

Utsikt från balkongen på hotellet.

Första doppet i poolen

Kanske inte vackrast men glad allafall!

Havet


Nu får det räcka med bilder. Just nu iallafall annars blir det för många bilder i samma inlägg :)

Nu ska jag nog försöka sova, för att orka med en dag i skolan imorrn.
PUSS<3

jag vill handla kläder!

jag känner ett enormt sug att köpa kläder. Det är så surt när man inte har pengar. Tur att vi får pengar om en vecka. Då blir det kläder vill jag lova! Men som vanligt så är det väl så att man hittar massa snyggt nu men sen när man fått pengar då är allt det där snygga "poff" borta och man hittar ingenting istället.

Sen är det ju så att jag ska på bröllop om nån dryg månad :) därför frågar jag er alla som läser min blogg, vilken klänning ska jag ha på mig då? Svara alla jag skiter i vilka ni är svara bara jag behöver liksom stöd nu!
1
2
3
4
Hjälp mig! eller kanske vet du nån annan snygg som skulle kunna passa på bröllop så säg till :) men glöm inte att den inte får vara vit bara.
PUSS<3

en lektion kvar, sen är det helg och pålsbodamarken.

Yes rubriken säger ju det mesta. Idag ska jag, eller rättare sagt mamma, försäkra min moppe :) Är inte lite sugen på att börja åka nu efter en hel vinter. Imorgon börjar den eftertraktade, enorma och speciella pålsbodamarken. Ni kanske märkte min ironi? haha!
Ikväll blir det Emma och Emelie :) och kanske några fler. Vet inte än.
Jag bjuder på en liten bild idag också :*
PUSS<3

brandalarm, again?

Helt otroligt. Branalarmet gick på skolan igår, det kom brandbilar och efter typ tio minuter var "faran" över. Idag gick det jävla larmet igen :o för att en jävla IQ-befriad idiot rökte inne. Vad tänker en del folk med? Inte hjärnan allafall.
Nu ska vi snart ha samhällskunskap. Inte ett dugg taggad. Sen har vi matte och efter det så blir det idrott med boxning. Jag hatar verkligen onsdagar. Imorrn ska jag ha redovisning på engelskaboken också -.- Usch vad jag inte orkar. Jag hatar att prata engelska för folk, nu är jag tvungen att göra det för en fjärdedel av klassen.
nu börjar vi om tre minuter. PUSS<3
förresten så ska jag försöka hitta kamerasladden och ladda upp lite bilder från Turkiet snart :)

Vill ha en riktig vår nu.

Jag tycker den vår vi har nu är värdelös :o det blåser svinkallt, det är knappt ingen sol och det gör att det känns som evigeheter till sommarn. Är det det där jävla askmolnet som gör så att det är så här eller? Jag menar för typ 3 veckor sen var det ju finare än vad det är nu :s jaja jag hoppas det blir bättre snart iaf.

Jag har precis duschat och ska snart hoppa i säng och läsa så mycket jag bara kan i den där f*rbannade engelskaboken. Måste ha hunnit läst så mycket så möjligt i den tills imorgon -.-
Agilityn idag gick otroligt bra :) för mig och Loppan allafall hehe. Det gick bra för Simone och Bonus också men jag tror Bonus behöver en gnutta mer lydnad faktiskt :) Bara att träna, belöna,träna och belöna.

Nej nu ska jag läsa -.-
PUSS<3

Back on track

Ja, nu är jag tillbaka. Ikväll blir det agility. ÄNTLIGEN! en evighet sen jag tränade sist, dessutom ska Simone och hennes hund Bonus med också :) Så ska vi se om agility är nåt för dem. Just nu har vi text och jag måste nog jobba nu eftersom jag ska renskriva en ganska lång text och det är bara en halvtimmer kvar.
Bloggat mer sen, PUSS<3

Orkar inte blogga nu. Thats it!

Rubriken säger allt. Händer alldeles för mycket skit nu. Därför känner jag att bloggen inte är så viktig.

Förskyld,spräckta blåsor i munnen och tandläkarn imorrn

Ja, kan det bli bättre? jaja jag ska inte klaga.. tur att förskylningen kom efter semestern allafall :) ingen höjdare att vara förskyld på semestern kan jag tänka mig.
Imorrn är en undersökning hos tandläkarn som gäller -.- inte så kul det heller. För det första betyder det att jag missar första lektionen på morgonen, medieproduktion 2 ½ timme lång, och dessutom kommer tandläkarn eller tandhygienisten som det heter säkert att hitta några hål eller nåt annat skit -.-

Det finns iaf en sak som är bra! jag får iallafall träffa mina kompisar imorrn :D och återgå till rutinerna vilket ska bli väldigt skönt!

Nej nu ska jag snart duscha sen sova tror jag :)

PUSS<3

Hemma från turkiet!

YES! nu är jag hemma :) det har varit jättebra i turkiet varmt, skönt. Men också en jävla massa tjatiga turkar. " Kom och köpa" och "Sverige?" kan dem säga när man går förbi och nästan bokstavligt talat drar in en i butiken :s
Aja bilder och annat kommer senare när jag hittat datasladden till kameran :)
PUSS<3

RSS 2.0