R.I.P

Vila i frid min lilla tjockiskisse. Hoppas du får det bra i himlen.
Jag älskar dig! <3

Jag vill shoppa!

Det känns som jag inte gör annat än att köpa massa kläder hela tiden. Ändå vill jaga bara ha mer! Man kommer alltid på tusen saker man behöver eller "behöver". Just nu behöver jag en mascara, foundation och kajal och jag "behöver" ett par jeans eller jeansleggings.
Imorgon slutar jag lite tidigare eftersom jag inte har något iv-val. Så då går jag nog upp på stan en sväng så får vi se vad det blir.
Nu ska jag hoppa in i duschen!
PUSS<3

Måste,måste,måste

Eller nej jag måste inte! Man måste ingenting men jag behöver plugga. Jag har två redovisningar imorgon och en av dem har jag inte ens skrivit. Smart där! Det är om Inkafolket. Totalt ointressant. Jag förstår inte varför man ska kunna det? När ska jag någonsin få använding av information om Inkafolket.
Just nu sitter jag och kollar på SOS västkust. Ganska intressant att se faktiskt.
Imorgon är det fredag. Så jävla härligt! Efter skolan blir det Hallsbergsmarken med Emma :)
Nu ska jag ta mig själv i skinnet och skriva skiten om Inkajävlarna.
PUSS<3

Tänkte att...

om jag gör om designen lite här på bloggen kanske det blir lite roligare att blogga igen så jag gjorde det.
Det är inte riktigt lika rörigt som det var förut.
Hoppas ni tycker det är snyggt :)

Det gick inge bra.

Vi har foto nu. Alla bilder som jag har tagit har blivit under- och överexponerade. Är inte det typiskt? Funderar ganska starkt på att göra om men det är ju kanske lite onödigt, då vi börjar fota digitalt nästa vecka. Läraren sa att den här uppgiften inte kan påverka betyget negativt. Så det betyder att jag allafall inte riskerar IG på grund av detta.
Jag kände att det verkligen var dags att skriva något i denna otroligt tråkiga blogg. Jag måste börja skriva oftare. Ett litet inlägg då och då. Hur svårt ska det vara? Jag menar hur många gånger sitter man inte vid datorn och har gjort allt man ska och vill och tänker jaha vad ska jag göra nu då? Varför inte dra in ett inlägg här då? Det skulle betyda minst ett inlägg om dagen. Jaja nog snackat om mina dåliga uppdateringar.
Jag längtar som fan till höstlovet, då det händer massor!
Nu ska jag försöka göra något vettigt.
PUSS<3

RSS 2.0