Stan

Äntligen är solen och lite värme tillbaka :D nu ska jag alldeles strax bege mig till bussen mot stan :) Har ju fått lön idag! Så idag ska jag köpa en babyliss icurl, som är skitbra att både locka och platta med :)
Men nu måste jag nästan springa hahah.
PUSS<3

Hallå? vad hände med värmen?

Jag blir fan deprimerad :s värmen försvann helt och det känns som höst nu. Jag har fan hundra gånger hellre den tropiska hettan som vi hade för typ två veckor sedan än att det regnar och är så kallt som det är nu :( vafan! Vi ska ju åka till Varberg och tälta på torsdag. Jättekul om det regnar och är svinkallt.
Det känns som att det blev såhär kallt för att alla gnällde att det var för varmt så kan inte alla bara gnälla att det är för kallt nu så vi får tillbaka värmen :)
PUSS<3

Brunett!

Jag var ju verkligen sjukt trött på mitt blond/gul/orangea hår så jag skulle ju slinga vilket resulterade grått hår. Haha inte för kul. Så nu är det brunt och jag trivs ganska bra i det faktiskt :)

fortsättning bröllop

Jag och min älskade vän Simone


Pia & Simone


Brudbuketten (som min mamma dessutom lyckades fånga i brudbukettskastet)


Kung och Drottning....eller?


Bröllopstårtan


Nej nu räcker det med bilder.

Det var det första bröllopet jag var på, som jag kommer ihåg allafall. Det var så otroligt fint! Festen var sjukt rolig och jag och simone dansade nästan benen av oss ;) Maten var god och tårtan helt underbar. Och alla fina tal. Men inget slog Simones. Fyfan vad fint det var.
Och nästa vecka åker jag till Varberg med denna underbara familj. Ska bli så jäkla kul!
Som Simone sa. Vill ni se äkta kärlek är det bara att titta på Pia och Fredrik.



29/4 bröllop

Nu kommer bröllopsbilderna från Pia och Fredriks bröllop ungefär två månader försent :) men det är ju som allt annat jag gör haha.
Varning för mycket bilder!
Jag



Pia och Fredrik


Ringbyte


Brudtärnorna Linda & Simone och prästen


Brudparet


kyssen på trappen och hela gänget


Jag får fortsätta i ett nytt inlägg eftersom bilderna tar alldeles för lång tid att ladda upp.
Fortsättning följer!


Förresten!

Jag är ju brunett nu! :)
ett litet snesteg och brunt blev det.
Okej så här var det. Jag skulle slinga lite mörkare slingor. Så jag satt och pinades i över en timma med den där jävla hättan :s och hur blir resultatet? Jo grön-/gråaktig! ja herregud. Då tänkte jag såhär. Antingen så blonderar jag och blir sådär jävla blond som jag inte ville vara längre eller så blir det brunt. Jag har ju varit blond i över ett år nu så brunt blev det :)
Bild kommer när jag tagit nån bra.
PUSS<3

Nu!

Nu är jag ledig vilket betyder att jag spenderar de flesta dagarna vid stranden eller med mina vänner :) Känns så jävla skönt att veta att man inte måste göra just nånting. Torsdag vecka 30 bär det av mot Varberg med Simone och hennes familj. Ska bli jättekul eftersom jag har hört att Varberg är väldigt fint :) hoppas på bra väder! Sen vecka 31 åker jag med min pappa,syster,faster och ena kusinen till Danmark. Jag hoppas att vi kommer åka förbi Lökken. det ser ju nästan ut som rivieran :o skitfint! Men jag får väl se hur det blir :)
Lökken



kolla, det är ju superfint!
Imorrn ska jag bada och sola om det är fint väder. Sen ska jag nog eventuellt med pappa till Linde för att hämta nån spis vi köpt :)
PUSS!<3

Väldigt mycket just nu.

Ja jag jobbar på dagarna och har teater på kvällarna. Jag hinner knappt med mig själv så att det uppdateras dåligt här får ni bara stå ut med :) Om typ två timmar ska vi åka till teatern. Det är premiär ikväll och jag börjar bli nervös faktiskt :s mitt jobb är väl bland de bästa jobb man kan ha! Vi får sluta tidigare typ varje dag och när vi väl jobbar så gör vi typ inget. Nej nu ska jag gå och duscha. PUSS<3

RSS 2.0