Totalt glömt

Jag har totalt glömt bort bloggen idag. Förlåt!
Vi hade allafall nationella i engelska idag. Hör- och läsförståelse. Det gick åt helvete. På läsförståelsen var det för lite tid kändes det som och på hörförståelsen hörde man ju fan inte vad dem sa. Jag känner att det är lite skitsamma. Hoppas på ett G allafall.
Imorrn är vi lediga. SÅ J-Ä-V-L-A SKÖNT! Det blir ju att åka till marieberg med Emma och Emelie.
Nu ska jag kolla på film.

Hemma

Jag kunde inte sova inatt. Jag somnade kanske vid kvart över två och det resulterade i att jag försov mig imorse. Jag vaknade 08.40 och det är exakt då min buss går. Sen går inte nästa buss förrän 10.28 och då skulle jag ha missat hela engelskan och eftersom jag inte har något iv-val idag så skulle jag bara ha en timme svenska kvar och jag antog att vi bara skulle läsa i våra böcker. Så jag stannade hemma idag. Det kändes för ovärt att åka in för en lektion.
Men däremot ska jag ägna nästan hela den här dagen till att plugga. Så jag kommer ikapp lite grann.
Dags att sätta fart!

Första advent

vaknade för ungefär 1½ timme sen. Idag måste jag skriva klart mina uppsatser då jag har som mål att lämna in dem imorgon. Jag ska fan kämpa för att få dem klara. Dessutom ska jag till pappa idag. Jag ska också hinna "adventspynta" dvs ta fram ljusstakarna till fönstren.

Det känns som att det kommer att bli en ganska skön vecka, trots att vi har nationella i engelska på tisdag. Vi har ju ledigt på onsdagen och det är ju mitten av veckan som är jobbigast.
Nej nu ska jag laga mat. Korv och pommes frites . Känns som riktig söndagsmat haha.




kort men bra

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det söndag och första advent. Första advent! Yes, finally. Men då är också helgen slut. Den har varit jättebra, men lite för kort bara. På onsdag har vi studiedag och jag, Emma och Emelie har bestämt att vi ska åka till stan eller marieberg och julhandla lite :) Jag vill ha lite nya kläder också. Jag vill ha ett par byxor och det har jag sagt i hundra år snart. Ett par svarta. Men sen står jag i provhytten med dem där jävla byxorna på och kommer fram till samma sak varje gång jag provar. Att jag absolut inte passar i byxor. Jaja skitsamma! Någon tröja ska jag köpa allafall.

Och nu ska jag sova. Godnatt!


Kär

Jag är fan kär i julen. Jag ääääälskar jul! Det är så jävla mysigt med jul. Imorrn är det första advent också och det är exakt 26 dagar kvar till Julafton. Jag vet inte vad det är som gör att jag älskar denna högitd så men nåt speciellt är det.

Som de här reklamerna. Det är inga speciella alls men bara för att det har med jul att göra så blir jag helt lycklig inombords när jag ser dem. Okej jag kanske är knäpp men då får jag väl vara det då.





plus att jag älskar Coca cola. Världens bästa dryck! ♥


Godmorgon!

Härliga lördag. Vilken bra dag va? Det tycker jag allafall. Igårkväll var jag med Emma och Emelie och vi gjorde inte speciellt mycket. Idag ska vi nog göra nåt igen.

Det blir ett kort inlägg nu för jag vet fan inte vad jag ska skriva.


ingen dator.

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte suttit vid datorn idag förrän nu. Vi har bara grafisk kommunikation kvar och sen slutar jag, vid 15.50, och då ska jag upp på stan och träffa Emma för att gå och handla födelsedagspresent till min mamma som fyller idag. Grattis mamma!
Idag höll jag mitt tal på svenskan också. Om Nerikes Allehanda. Våran lärare kan tydligen inte ge något annat än negativ kritik vilket inte gör det så roligt att göra saker på svenskan.
Nej nu måste jag börja jobba lite. Vi håller på med en almanacka. Mitt tema för den är inredning. Jag älskar inredning! Jag ska ta alla bilder till den själv också.
Här är en av bilderna. Jag tror allafall att jag ska använda den.
Jag ska låna med en systemkamera från skolan hem över helgen. Då ska jag ta betydligt fler bilder.



Orka

Det är ju fan två timmar kvar innan vi slutar!? Varför ska vi sitta i skolan och jobba när ingen ändå kommer och kollar. Vi sitter och dunkar musik i fotosalen. Härligt!
För att ha något att göra så tänkte jag länka dem bloggar jag läser.
Så enjoy!
Katrin Zytomierska- fuck you right back
Bingo Rimér
Ebba Von Sydow
Englas Showroom
Janni Cranning
Ja det är några av dem "Kända" bloggar jag läser. Min absoluta favorit är Katrin Zytomierska. Jag älskar hur hon skriver och provocerar folk. Och så har hon ju världens sötaste son, Ringo! Om jag får en son någon gång i framtiden så ligger det namnet högt på listan över namnval.
Katrin blev ju Året provokatör-mama också!
Så grym!

I skolan

Sitter i skolan. Det är 1 1/2 timme kvar tills öppet hus öppnar. Jag ska ha foto. Det känns minst sagt onödigt eftersom media inte ens ska finnas kvar nästa år. Jaja det är skitsamma, vi fick ju sovmorgon imorse allafall. Så klockan åtta slutar jag skolan ikväll.
Nu ska jag förbereda talet som jag ska hålla om Nerikes Allehanda på svenska imorrn.

Mahogny

Jag ska ju snart färga håret. För det första för att jag har utväxt och för det andra så är det för att jag är så sjukt trött på mitt grönbruna hår där färgen,  som faktiskt var fin en gång, gått ut. Blekt bort liksom. Jag ska göra det i skolans salong hos min kompis Emelie och jag funderar på brunt med lite röda nyanser i så jag får lite lyster.

Mahogny är ju väldigt fint! Färgen får ju absolut inte bli för rött heller. Bara så att det ger lyster och tar bort det gröna. Typ som på bilden nedan.



Det blev inget med att skriva önskelista idag. Jag är för trött och vill bara sova nu.
Godnatt!


det känns bra

Nu har jag pluggat i princip hela kvällen. Om jag kommit långt? nja inte så. Men en bit allafall. Jag kan nästan stryka två saker på listan. Härligt!

Nu ska jag duscha och sedan skriva en önskelista till mamma och pappa tror jag.


jaaaaaaaaaaa, naturligtvis!

Tänk att lite tips från klasskompisar kan ge en sån kick! Nu fattar jag vad jag ska skriva på målgruppen. Så nu ska jag skriva så det ryker.

Tack sandra!  Här hittar ni hennes blogg.
PUSS

nu

jag sitter och pluggar nu. Jag ska skriva en analys på independence day och jag fattar inte hur fan man ska kunna sätta en målgrupp på en film!? Ja såklart är ju målgruppen för en barnfilm barn men en action/science fiction film. Vad fan är målgruppen för den?

Åh jag blir så trött. Det är lite kaos i mitt huvud nu men det går nog över (y) så fort jag hajar det där med målgruppen ;)


Vintern

Vintern är ju faktiskt mysig. Visst det är kallt och jävligt ibland, speciellt när snön slår som en piska mot ansiktet när man går någonstans. Men såklart är man ju trött på vintern i slutet. Då vill man ju enbart ha vår och sommar. Men såhär i början är det ju mest mysigt. Och sen är ju snö ett måste på jul och nyår. Kul med en julafton utan snö liksom. Jag kommer ihåg förra året. Det var helt tomt på marken. Fanns ingen snö någonstans. Sen när man vaknade på julafton hade det kommit massor av snö. Vilken julklapp! Snacka om total lycka.
Jaja, jag har allafall tagit lite bilder med lite vinterkänsla.
Okej den här bilden nedan kanske inte är så jättefin men det är ju vinter allafall.
Nu måste jag jobba!

Ska jag byta namn?

Nu undrar jag en sak och jag vill att alla, ALLA, svarar!
Min blogg heter ju scrassie.blogg.se nu. Och jag funderar lite på att byta namn till CasandraSaunamäkiFrisberg.blogg.se eller nåt liknande.
Vad tycker ni? skriv alla förslag ni kan komma på!
Tack!

Smart!

Godmorgon! Jag antar att jag pluggade för länge igår för jag försov mig imorse. Jag vaknade när vi egentligen börjar. Det betyder att jag missade engelskan och får ännu mer att göra hemma. Smart!
Nu har vi multimedia och det suger. Jag är hungrig.
Nej nu ska jag jobba lite.

Är det möjligt?

Jag sitter nu och skriver på min försenade engelskauppsats. Om jag varit mer motiverad? nej jag tror fan inte det. Jag bara skriver och skriver. Det känns om att det blir så bra, allafall för att vara mig. Jag är rutten på engelska.

Nej nu ska jag fortsätta med min überskrivning....


All I want i christmas!

Jag älskar julen mer än nåt annat. Stämningen är det allra bästa. Och lov från skolan är ju inte helt fel heller. Ja, jag vill ha jul allafall!

Jag kollar på Desperate Housewifes men jag känner att jag absolut måste plugga. Jag behöver framförallt göra sådant jag ligger efter i och det vill säga typ hundra saker. Imorgon går vi kort dag. Eller "kort dag". Den är inte speciellt kort. Vi slutar 14.45 och sen ska jag ha extramatte efteråt. Fast på torsdag har jag suuuperlång sovmorgon för att vi har öppet hus på kvällen i skolan. Det ska bli skönt!
Nej nu ska jag försöka plugga lite, så jag kan stryka något från den exstremt långa listan.





RSS 2.0