Åh vad jag hatar vissa ämnen.

Vi har svenska nu. Det är ett av dem  ämnen som jag hatar. Och inte på grund av själva svenska i sig utan för att läraren är tråkigast i universum.

Efter svenskan så ska vi ha individuella val för första gången. Jag ska till WUC, och jag vill verkligen inte :s Jag ska dit själv.
Nu ska jag jobba på!

PUSS<3

Det är redan jul!

Jag var nyss inne på mediamarkt. Där gick personalen runt med tomteluvor, det spelades julmusik och jag drack glögg för första gången i år. Allt detta på grund av reklamen "mellandagsrea, tomten har fått solsting" ni vet. Haha helt sjukt! Vi åker corvette och ska ta en sväng genom stan och sen hem till mina brudar. PUSS<3

What to do?

Det finns inget att göra. Har gjort allt man kan göra på datorn. Okej inte allt, men nästan. Finns inget annat att göra heller. Har ingen bra film, för trött för att orka gå ut och vad ska jag göra ute? Just det jag har ju en bok! Men fan jag orkar inte läsa. HAHA!
Jaja får väl komma på nåt sätt att roa mig :)
PUSS<3

FINALLY!

Äntligen fredag! Just nu har vi världens håltimme för att Lennart är sjuk.. Men halv två börjar grafisk kommunikation. Så idag slutar jag 15.50. GREAT på en fredag, och så ska det vara hela läsåret.
Jaja nu ska jag sluta gnälla. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Var med Emma kanske. Emelie kunde inte, hon skulle till Robin. Men imorrn blir det båda brudarna det är ett som är säkert!
Vad fan har du för fel i huvudet?

Bjuder på några bilder.

Puss<3

Nu är skiten igång..

Skolan är i gång för fullt. Klockan 11.40 börjar våran förta lektion på den här terminen. Vi har precis ätit lunch och innan det så hade vi "klasstid" då vi kollade på en film, remember me. Ganska bra men uruselt slut!
Jag håller förövrigt på att göra en total makeover i mitt rum hos pappa. Blir nog ganska bra när det är klart :)jag tänkte att det skulle vara på nåt sätt som det aldrig varit förut :)
Nästa vecka när jag och Emma vet våra scheman bättre ska vi nog börja motionsimma (Y) Behövs verkligen.
En sån här byrå ska jag iallafall få av min pappa :) Min garderob som jag har nu är katastrof!
Den här matchar min säng och mitt nattduksbord :)
Nu börjar vi alldeles strax.
PUSS<3

sådärja!

Det måste vara första gången som jag säger att jag ska leta reda på kamerasladden gör det och laddar upp bilderna på en och samma dag. Haha!

Först var jag ju med Simone och hennes familj til Varberg sen kom jag hem på söndageftermiddag sen på måndag morgon skulle jag iväg med min familj till Danmark. Så lite stressigt blev det ju.
Här kommer allafall bilderna från både Varberg och Danmark!

Varberg!

I det lilla silvriga sov jag och Simone.


Sam och Simone




Danmark
Öresundsbron

Köpenhamn

Shang Hai i Köpenhamn



Nu orkar jag inte ladda upp mer. Det får räcka!

PUSS<3


Fan för mig!

Nu har jag ju inte bloggat igen! Asså herregud. Hur jobbigt ska det vara att gå in och skriva ett litet inlägg nån gång om dagen? Jag fattar inte. Semestern till Danmark var jätterolig och nu är det inte ens en vecka kvar till skolan börjar igen. Är det inte sjukt? Känns om det var igår som vi fick sommarlov. det är ju fan 2 ½ månad sen.
Men jaja nån gång måsate det ju börja. Det känns ändå lite skönt att få tillbaka rutiner och så igen. Jag menar nu sitter man ju typ uppe hela nätterna och sover hela dagarna.

Jag ska försöka hitta kamerasladden så ska jag ladda upp lite bilder från Varberg och Danmark :)

PUSS<3

Hem och vända

Nu har jag varit i varberg. Det var jättekul men blött. Det regna nästan hela tiden. Vi kom hem igår och för mig var det bara att packa om för att idag åka mot Danmark. Vi kommer nog bara till malmö idag men vi är ju på god väg. Jag kommer att blogga och lägga upp bilder när jag kommer hem igen. PUSS! <3

RSS 2.0