Friday!

Idag=fredag= SPORTLOV! Äntligen. Som jag har längtat. Ikväll ska jag nog bara chilla med Emma och Emelie och imorgon blir det andra planer. Känns som att det kommer bli ett bra lov, hoppas jag allafall.
Bjuder på en bild på mina brudar.
HAHAHAHA jag dör varje gång jag ser den här nedan! Fakesmile.
Emma ser typ hög ut och Emelie ser ut som har tagit lyckopiller eller nåt. HAHA!

Jag älskar er otroligt mycket! <3



GLAD

Fick nyss ett sms av min mamma där det stod följande "Jag har satt in 200 på ditt konto. Puss Puss" och jag svarade "varför? Puss" för jag trodde hon typ ville att jag skulle köpa något åt henne eller så men till svar får jag "För att jag älskar dig gumman!" Kan bli annat än glad? Jag älskar min mamma över allt annat på denna gjord och pappa och syster också naturligtvis, fast vi bråkar ibland <3

As usual

Jag gick upp på stan. Tror ni att jag hittade nåt eller? NEJ! Jag är så jävla trött på att aldrig hitta något på stan längre. Det är evigheter sen jag hittade nåt som jag kände att jag verkligen ville ha. Jag handlade nästan alla mina kläder på gina tricot men jag tycker inte dem har några snygga kläder längre. Alla kläder är bara konstiga och allmänt fula. Däremot så vet jag ju att det finns massor av plagg som är fula på galjen men snygga på kroppen. Fan jag skulle vilja ha en personlig stylist som bara går med mig och säger det ska du prova och det och det för jag har så jäkla svårt att hitta själv.

Förövrigt så är det två dagar kvar tills vi får lov! (happyface)

Jag är sjuk tror jag.

Det är något fel på mig tror jag. Jag sitter fortfarande kvar i skolan och jag slutade för en timme sedan. Det har väl aldrig hänt? Jaja, jag håller på att skriva det sista på min rapport om min produkt sen ska jag upp på stan och se om jag hittar några snygga kläder. Jag har fan inget att ha på mig. Eller okej, det har jag visst men det känns ju som att man har använt allting 4000 gånger. Jag ska kolla om jag hittar någon tröja allafall.

Nej nu ska jag skriva klart rapporten så jag kommer upp på stan idag.

Min grej!

Det finns nog ingenting som jag älskar så mycket som inredning. Det är verkligen min grej! Jag skulle kunna skippa hela "köret" med att flytta in i en lägenhet i stan när jag flyttar hemifrån och flytta rakt in i ett hus istället. Det bästa som finns i inredningsstil är vitt. Vitt, vitt och vitt. Fransk lantstil, Shabby chic och New england är mina absoluta favoriter. Gud vad jag längtar till den dagen då jag ska få flytta in i ett hus som jag verkligen kan inreda helt efter min egna smak. Snyggt kök, fina sovrum och en massa mysig fin belysning. Jag kommer att bli en inredande hemmafru har jag på känn. Ja, om jag har råd såklart.
Fransk lantstil



Shabby Chic



New England



Kök som är helt fantastiska!



Hus som jag älskar



Nu har jag drömt mig bort i inredning tillräckligt länge. Jag måste gå och duscha sen sova.

Tips!

Den här tjejen är fantastisk på att göra enkla och snygga frisyrer. Hon gör allt från festfrisyrer till vardagsfrisyrer.
Ni hittar hennes youtubekanal HÄR
Här kommer några av mina favoriter.

Jag skulle vilja.

Jag skulle verkligen vilja börja blogga på riktigt. Alltså riktigt på riktigt! Lägga upp flera inlägg om dagen med bilder och roliga texter. Men det är ju svårt eftersom jag går i skolan hela dagarna. Det är då det skulle vara så jäkla bra med med en Iphone, bara ta en bild och slänga upp på bloggen. Med dessvärre så har jag ju inte en Iphone så jag får väl försöka ändå eller nåt. Jag har ju ingen bra digitalkamera heller. Den som jag har slukar batterier vilket inte är så praktiskt. Men som sagt så ska jag väl försöka. För jag vill ju verkligen. Det är ju inte så att jag satsar på att bli någon Kissie eller nånting men jag vill bara att min blogg ska bli mer intressant.

Alla Hjärtans Dag

Glad alla hjärtans dag allihopa!
Hoppas ni har en mysigare dag än vad jag har. Jag sitter helt själv hemma i vårt hus och kollar på tv.

...

Jag hatar det här. Det är hemskt.

Vill ha!

Jag håller på att försöka fixa ett extra- och sommarjobb. Jag känner att mitt lilla studiebidrag på 1050 absolut inte räcker. Jag behöver dessutom pengar till hösten om jag, Emma och Emelie som planerat ska åka till Cypern. Så idag ska jag ta tag i mig själv och verkligen skriva ett CV trots att det är skitsvårt. Man vet ju inte hur man ska skriva, det känns mest löjligt att sitta och skriva "positiva" saker om sig själv. Men som sagt så ska jag verkligen försöka.
Sen vill jag ju väldigt gärna ha en Iphone 4 och med dem pengarna jag har idag så har jag inte råd. För ska man ha en Iphone så ska man ju ha ett abonnemang och det kostar väl typ 300-400 per månad. Jag har säkert råd med det om jag får ett bra extrajobb. Så jag ska skriva det där CV:t och sen dela ut på så många ställen så möjligt.
Svart ska den vara!

Irriterad

Idag är jag så sjukt irriterad. Irriterad på allt. Imorgon är det fredag. Det är ju något posetivt allafall.
Nu ska jag åka hem från skolan.

RSS 2.0