Jag glömde!

Jag glömde ju att säga att jag var på bio igår med pappa. Vi såg änglagård tredje gången gillt, riktigt bra film faktiskt! Jag hoppas att det kommer en fjärde film. När filmen var slut så kändes det verkligen som att det borde komma en uppföljning.

söndag

Jag brukar inte tycka om söndagar. Oftast har jag "söndagsdepression" för att helgen är slut och skolan börjar nästa dag. Men idag har det varit en ganska bra söndag faktiskt. Inte av någon speciell anledning utan det har bara varit bra idag.
Just nu kollar jag på Wallander "hämnden"och sen ska jag duscha.
Nu laddar jag upp några bilder från hindersmässan.
Laggar som fan att ladda upp bilder så det får väl bli fler bilder någon annan gång.
Nu ska jag sova.

Kan inte sluta längta!

Till våren ska jag köpa converse, vita! Det är så snyggt med vita converse så det finns inte.
ÅH! Jag längtar, längtar, längtar och längtar till sommaren!
PS. Bilder från hindersmässan kommer upp imorgon istället :)

Snart helg

Imorgon är det fredag. Äntligen! Idag var jag och Yoshi på hindersmässan och fotograferade inför en redovisning som vi ska ha. Det blev bra bilder och en trevlig eftermiddag. Några av bilderna tänkte jag lägga in på bloggen imorgon. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag sova. Jag har faktiskt inte en jävla aning om vad jag ska göra i helgen (jag hade hoppats på nåt kul, men det verkar inte bli något). Vi får se vad som händer. Nej nu ska jag duscha innan jag fryser ihjäl.

ÅH, smartass!

Jag försov mig imorse så jag kom försent till lektionen. Okej inte jätte försent men ändå! Vi har foto nu och jag vet inte vad jag ska göra.. Jag är skittrött trots att jag sovit bra inatt. Yoshi verkar vara sjuk idag också för hon är inte här. Hon är ju typ den enda jag är med i skolan :( Hoppas dagen går fort!
Nu måste jag försöka jobba.

Hos min kusin.

Jag är hos min kusin med min syster. Min syster fyllde år i söndags så vi firar henne lite i efterskott här. Min kusin är en riktig cirkusapa HAHA! :D

Så här är hon ungefär. Hon är lika gammal som mig btw.



Kolla in hennes blogg. ----> HÄR!


Nytt år. Nya möjligheter!

Nu har det snart gått två veckor på det nya året. Det är januari och jag längtar som faaaaaan till sommaren! Det finns inget bättre än när våren kommer och sommaren är på väg. Just nu har jag mediekommunikation och slutar om en halvtimme. Jag vill hem!
Jag drömmer mig bort till sommaren i lite bilder.
Jag, Yoshi och produkten jag håller på med i mediekommunikationen. Det ska vara en tandkräm som förebygger Alzheimers sjukdom.

RSS 2.0