snart UG..

Jag måste börja göra nåt på dagarna nu när jag har lov!? Jag bara sitter hemma och gör ingenting? :s usch!
Nu ska jag snart till UG och umgås med Emma och Emelie :)
Nu börjar turkiet närma sig med rasande steg :o shit, tidigt, aptidigt på lördag morgon åker vi :D Ska bli så jävla härligt :) får väl hoppas att jag blir lite brun iaf!
Nu ska jag äta nåt så jag orkar vara kvar på UG hela kvällen :)
PS. Tjejerna förlorade med 3-4 i söndags efter en grymt jämn och tuff match. Men en andraplats är ju absolut inte dålig det heller :)
PUSS<3

Imorgon gäller det!

Sitter hos Rille nu :) och dem kollar på nån film där nån tjej slåss mot massa äckliga hundar :s
Aja iaf så imorrn gäller det! Bella och laget har match, sin sista match och vinner dem den så vinner dem serien :) Det är mot kumla. Dem som dem körde den enormt spännande dm-matchen emot. Så en hård och jämn match kommer det att bli. Förlorar dem eller om det blir lika så hamnar dem tvåa i serien. Det är ju absolut inte dåligt det heller men naturligtvis hoppas man ju att dem vinner :)
Så håll tummarna!

PUSS<3

Me like this song asså!

Jag är tillbaka :) igår gjorde lite "hemliga" saker. För pinsamma för att nämnas men en sak är säker och det är att jag hade kul! Nu ska jag snart bädda rent min säng med en ny kudde som jag köpte på ikea idag :) Mina gamla har tappat formen totalt och är inte ens sköna att sova på längre. Ikväll blir det nog Emma,Rille och Danne :) det blir myyys.


jag gillar verkligen den här låten :) den är så uppiggande!



Nu har jag lite annat att ta tag i!

PUSS<3

Har total skrivtorka!

Ja, jag vet fan inte vad jag ska skriva om. Jag återkommer och fortsätter när lusten att skriva här kommer tillbaka :) vilket den troligtvis gör imorrn när man är tillbaka i skolan.
PUSS<3

Filmkväll/natt

Sitter hos Rille med Danne och Rille :) Snart kommer nog Emelie och Emma också. Sen ska vi kolla film all night long! :D imorrn har jag inte en aning om vad jag ska göra :) får väl se.

Musikalen idag var väl bra :) lite tråkigt slut bara menmen.

Nej nu ska vi kolla fiiiiilm!

PUSS<3

YES, jag gjorde det!

JA! jag städade jag är otroligt stolt över mig själv haha x) nu är jag riktigt trött ska ni veta kommer att stupa i sängen efter det här. På före och efter bilderna så ser ni ju ganska tydligt att det behövde städas :o det är iaf sååååå skönt att det är gjort nu :)

här kommer bilderna!


det ligger ju liksom kläder överallt :o och inte lite damm var det ju heller.


hihi, ja så blev det iaf :)

Men nu ska jag sova, så himla sjukt trött! Och jag vill ju inte komma försent till musikalen imorrn hehe :)

PUSS<3


hihi, hoppsan :)

ja det vart ju ingen städning igår heller -.- Vi fick besök och tiden rann iväg :) men ska försöka idag. Jag säger inte att jag ska göra det för då blir det bara inte så x)

Vi har precis ätit så mätt som en jag vet inte vad är jag :o
Imorrn äre ju inte lite chill! Vi ska inte ha några lektioner för vi ska på musikal istället :D nästa vecka har vi ingen medieproduktion på varken måndagen eller tisdagen :) så då börjar vid 1 båda dagarna. Sen har vi ingen datakunskap på tisdagen vilket betyder att vi bara har en och en halv timmes musik och på torsdag och fredag har vi ingen engelska. Den absolut perfekta veckan innan lovet! :) så jävla taggad på lov nu sen lagon till lovet är slut drar ju vi till Turkeyyy! :D
PUSS<3

Kort inlägg!

Ska ha svenska om två minuter så det blir ett kort inlägg :) Förlåt för att det inte blev några före och efterbilder på städningen igår, men haha ja jag städade aldrig om man säger så. Jag ska göra det idag! det kan jag lova. Anledningen till varför jag inte gjorde det igår var att jag åkte till Jonna och sov där. Så lite svårt att städa är det ju då.
nej nu börjar vi!
PUSS<3

asså älska videon!

det här är nog den coolaste musikvideo jag har sett! :o jag älskar den. Den är väl lite grov kanske men sjukt coolt gjord. Så värd att titta på!
PUSS<3

mätt och glad!

har precis ätit så mätt är jag :) Och på den otroligt långa håltimmen nudå så var jag,Hanna och Jonna uppe på stan :) fint väder och sol älskar vi alla! Så jävla härligt med vår nu alltså och kommer det mer snö så dör jag :( för det orkar jag verkligen inte...
Nu ska vi alldeles strax ha musik, som inte är så populärt i mina ögon -.- Så tråkigt!
efter skolan blir det ju UG som vanligt :)
Nej nu ska vi till musiken då.
PUSS<3

inställd jävla lektion, man kunde ju ha sovit

så himla typiskt. Inställd lektion två och en halv timme lång också -.-  jaja man får väl göra lite nyttiga saker som att till exempel jobba ikapp i matten eller nåt. Okej nu vet alla att jag inte kommer göra det men typ. Bara göra lite nytta.
Jag skulle verkligen behöva städa mitt rum. Jag har varit på väg att göra det i två dagar nu men det är så jävla jobbigt att vika alla kläder och stoppa in i garderoben. Men okej! Idag när jag kommer hem ska jag städa. Jag måste. För att jag vet att man tycker att det är så jävla skönt när det är färdigt och man sover mycket, mycket bättre. Jag lovar att före och efter bilder kommer sen. hihi :)
nu ska jag väl gör det där "nyttiga" som jag skulle :)
PUSS<3

Textkommunikation

har precis haft textkommunikation :) det var väl sådär. Lite långtråkigt kanske. jag ska iaf inte välja det. Jag ska ju välja rörlig bild och expo :) det är grejer det! Nu ska vi gå och äta sen ska vi till conventum där det är sån här ung företagssamhet.
Nej nu ska vi röra på oss!
PUSS<3

rörig lördag

Anna vann melodifestivalen! så jävla rätt alltså. Hon är så jävla bra :) Just nu väntar jag på att Emelie, Emma och Charlex ska komma.
Lördagen förövrigt har väl varit ganska rörig, massa skit :/
nu ska jag vara lite social mot mina kompisar som nyss kom.
PUSS<3

otroligt lyckad fredag, än sålänge! :)

Jag har haft en lyckad och rolig fredag än sålänge :) Jag var med Jonna,Emin,Adam,Mårten och Robin på stan och sen fick jag träffade Ida för första gången också. Det är en kompis till Jonna :) jag tyckte det kändes som om hon inte fanns förut x) haha helt stört! Asså klart jag fatta att hon fanns men hon är nog en sån människa man åste träffa innan man verkligen fattar att hon finns. Så nu vet jag att di finns Ida :) jag är ju helt störd HAHA x) Men det var kul att träffa dig Ida även fast vi kanske inte sågs så länge menmen :)
Nej nu ska jag och Emma till caféet ett tag och träffa massa folk!
PUSS<3

äntligen fredag!

yes! har längtat hela veckan :) Just nu har vi engelska och sen har vi mediekunskap sen så är det helg som gäller :D Det blir nog återigen en ganska chill helg :) men det är ju såå skönt!
Jag tror att jag längtar ihjäl mig tills vi ska åka till Turkiet OCH tills det är sommar. Alltså sommar,sommar och SOMMAR! gud hur kan man längta så efter nåt?
Nu ska jag göra en uppsats på engelska som jag har missat att göra -.- inte för kul!
PUSS<3

MP-dagen 2010

Ja, här är filmen :) tyvärr så fuckade det och början försvann :( så jävla surt!
det som ska hända när det är svart är att tjejen ska vinka till en kille, som heter Adam, och se jätte glad ut och killen ser väl lite tveksam ut men vinkar ändå glatt tillbaka :) Hoppas ni fattar.
Hela grejen med filmen var att vi skulle förmedla känslan för färgen röd, alltså skulle nån fråga vilken färg förknippar du filmen med så skulle det vara röd :) syns det eller?
jaja, jag var inte med så mycket men jag har nog redigerat det mesta :)
Josefin skulle försöka ladda upp den igen och se om hon fick med början då och då laddar jag givetvis upp den :)
PUSS<3

tårta=gott=må illa

ja idag har det ju varit MP-dagen :) Det har varit skitkul :D Alla vart ju indelade i små grupper inom olika inriktningar i media :) Jag fick vara med i filmgruppen och vi skulle göra en kortfilm på en minut som skulle förmedla färgen röd. Det var ju inte helt enkelt men vi gjorde det ju iaf :) Och bra vart den! Haha inte för att skryta men :)
Filmen kommer upp på bloggen så fort en tjej som var med i gruppen lägger ut den på youtube :)
nu ska jag och Jonna snart upp på stan i väntan på våra bussar.
PUSS<3

computerkunskap

ja nu står då endast datakunskap kvar på schemat :) SÅ skönt! efter skolan vet ni ju redan vad som händer. UG! :)
Jag har extremt ont i huvudet och min förkylning vill ju inte riktigt släppa :/ Lite jobbigt faktiskt. Och vi hade musik för typ 10 minuter sen och försökte sjunga men efter en kvart sa min hals ifrån genom att dra en fin, falsk ton :o ja herregud.
Längtar till imorrn. Så himla skönt det är ju den längsta och jobbigaste dagen på hela veckan. Då blire ju tårta och skojs istället :D pusssssssssssss! ungefär så känner jag.
En liten bildish!
PUSSSS<3

sorry för dålig uppdatering..

..men jag har varit sjuk :/ I fredags betalade vi resan till Turkiet, och i lördags ja vad hände då? Jo det vart ju såklart en jordbävning där :s visserligen i en helt annan del av landet men ändå. Fast det spelar ingen roll vi ska åka ändå :) det är ju inte förrän om en månad så det ska nog inte vara nån fara. 
Nu har vi precis gjort färdigt vårat radioprogram. Och det vart riktigt bra tycker jag.
Efter skolan blir det UG :) myyyyys!
Nu börjar lektionen igen.
PUSS<3 

pressfrihetens dag!

Idag har vi varit på pressfrihetens dag :) det var roligt och intressant även om det höll på i två och en halv timme :)det kändes verkligen inte som att det var så länge.
Nu är det helg igen då, såååå skönt :) Ikväll ska jag kolla på syrrans match :) mot åsbro. Hoppas att dem spöar dem jävlarna :D haha!
Jag, Sara och Johanna åt på kinamuren idag också. Riktigt gott :)
Nu ska jag göra lite annat!
PUSS<3

Tagga fredag imorrn!

Idag har vi ganska få lektioner, men den sista är aslång -.- På engelskan idag hade vi elever från spanien som inte fattade svenska :o så vi fick snacka engelska hela tiden. Fast lite kul var det ju :)
Imorrn är det fredag och vi ska ha nån pressfrihetsdag på konventum. Vi börjar 9 och slutar 12 :D soft som fan!
Sen ska jag chilla som fasen i helgen :) troligtvis åka till pappa och spela the sims! :o haha jag har typ blivit beroende av det spelet x)
Nu ska vi alldeles strax gå ner och äta :)
PUSS<3

coolt vs. äckligt?

jag har så svårt att bestämma mig om jag tycker det här är coolt eller bara äckligt. Jag tycker nog fasen det är mest coolt. Alla säger att det är onormalt att kunna så mycket om "sex" och vad som är sexigt när man är så där liten. Men grejen är ju att dem vet ju inget om det! Dem har väl bara sett äldre dansa sådär och lärt sig.
En sak är säker, dem där tjejerna har extremt bra självförtroende.


Hemma idag

Är sjuk! Har så ont i kroppen och i huvudet, känner mig helt tjock i hela huvudet :/ Syrran är också sjuk så det går väl nån influensa eller nåt. Nej nu ska vi kolla på film.

puss<3

Har så sjukt ont :S

Jag har riktigt ont i min höft. Alltså läskigt ont! :s Jag halkade igår och landade på höften, rakt på nån jävla isbuckla. Det gjorde ont precis just då när jag ramlade sen gick det över men idag har jag riktigt riktigt ont igen :(
Just nu sitter vi iaf och skriver en planering för vårt radioprogram, ganska tråkigt faktiskt. Imorrn har vi sovmorgon :) såå skönt! vi har ingen svenska. Därför!
Outfitbild!
Nu ska jag nog jobba lite kanske x)
hihi puss<3

F*ck

Nu struntar jag fan i allt vad kärlek innebär. Alla säger att kärlek är det bästa för en människa. Det tror jag INTE ETT JÄVLA DUGG på. Det sårar bara, får en att må dåligt och tro på saker som inte är nåt.Helvete! Vem var idioten som kom på kärleken? Den måste ju vara störd. Ni som redan är kära och lyckliga har ju lyckats med nåt svårt, för mig fan nästan näst intill omöjligt. Åh är så trött på allt, varför kan inget bara gå som jag vill? nej för gud har typ sagt "allt som Casandra vill det ska absolut inte bli som hon vill, nej det ska vara raka motsatsen, tvärtom". Hur fan kommer det sig att man kan ha otur i precis allt man gör och vill? Fuck allt just nu alltså. jag vill bara slå sönder nåt. En tallrik eller kanske en spegel. Nej då får man ju sju års otur, visst ja jag har ju typ redan livstids jävla fittig otur. Värre kan det väl fan inte bli.

ursäkta detta oerhört långa emoinlägg, but thats how i feel right now :(

Fight for love!
Nothing to fight for!


och skolan är igång!

Japp nu sitter man återigen här i denna datasal i skolan då :) Börjar min första lektion om 40 minuter.
Ska träffa Simone när jag kommer hem :) ska bli kul eftersom det är längesen nu.
Frågade om ledighet idag också inför resan till turkiet och det var ju inga problem :D
Jag älskar den här låten! SÅ FIN!
PUSS<3

RSS 2.0